Opdrachtgevers over Dai Dai Design

Annelies Meijers

Annelies Meijers

AM Kwadraat
Al jaren is Jolande de vormgeefster van AM Kwadraat. Of het nu gaat om producten voor het beelddenken, (team)coaching, de opstellings-/ coachingkaarten of de producten voor de leerlijnen projectmanagement; Jolande creëert en vormt. Voor mij is Jolande het voorbeeld van co-creatie en samen verdubbelen!
Frank Goijarts

Frank Goijarts

Forzes
Hou van Straaten in de gaten! Frisse plaatjes, ferm design, doordachte infographics, sprankelend drukwerk, wervende websites, een huisstijl die ergens over gaat…, dat werk. Jolande denkt fijn mee en prettig tegen. Ontfutselt je échte verhaal. Kauwt erop. Ontwerpt mooie functionele visuals. Adviseert kundig over techniek. Houdt je budget in de gaten. Bescheiden, slim, vanuit een vrolijk makende onderstroom, conceptueel doordacht, met oog voor jouw doelen en doelgroepen. Betrokken, bezield, boven verwachting.

Sander Kamp

Forzes
Jolande geeft het vak van grafische vormgeving en webdesign een prachtige nieuwe invulling. Voor Forzes is Jolande naast de grafische vakvrouw namelijk ook de positief kritische meedenker voor veel daar omheen: scherp op taalgebruik, slim op marketing en creatief op productontwikkeling. En bovenal is Jolande een hele leuke en enthousiaste professional om mee samen te werken!

Anne S. de Jong

STRATCH Nederland b.v.

Jolande heeft het uitzonderlijk talent om ideeën helder te verbeelden en vorm te geven. Zij voelt beter dan wie dan ook aan, wat wordt bedoeld en wordt beoogd. Gecombineerd met haar zuivere taalgevoel leidt dit tot resultaten die steeds onze verwachtingen overtreffen.

Reinate Helsloot

Zinpact
Jolande in een paar woorden? Professioneel eigenwijs, creatief, inlevend en een super (leuke) vakvrouw om mee samen te werken. Dankzij Jolande hebben we opnieuw een onderscheidende website waar we trots op zijn en ons in herkennen.