• Home
  • Over mij en co

Ongebaande paden

Creativiteit. Espresso. Omdenken.

Het is 2006. Ik trek mijn állerstoutste schoenen aan en start als zelfstandig ondernemer. Een beslissing waar ik geen milliseconde spijt van heb gehad.

Op het gevaar af vreselijk afgezaagd te klinken: ik vind het fantastisch om grafisch ontwerper te zijn. In een volgend leven word ik misschien boer (ik ben dol op koeien!), maar afgezien daarvan ben ik nog steeds erg blij met mijn keuze.

Dit zijn de waarden van waaruit ik wil werken:

  • blijf nieuwsgierig
  • wees eerlijk
  • denk in mogelijkheden
  • heb compassie
  • wees volhardend
De koffietafel in de studio. Of heb je liever thee?

Kom op, vooruit!

Ik krijg vaak de vraag waar de naam 'Dai Dai Design' vandaan komt. In het Italiaans betekent ‘dai, dai!’ zoiets als ‘kom op, vooruit’. Dat is wat mij betreft een aanmoeding voor opdrachtgevers en ook voor mezelf. Daarnaast is het een persoonlijk eerbetoon aan Italië, waar ik met ontzettend plezier heb gewoond.

Vaste partners voor samenwerking

Julia van Straaten

BSc Software Science. MSc-student Game Design. Creatief.

Julia is slim, precies en is bovenmatig geïnteresseerd in de wereld om haar heen. Vond op haar tiende in Photoshop en Flash een geweldige aanvulling op haar analoge tekenwerk. Haar creativiteit én technische kennis zijn heel waardevol. Ze krijgt het druk met haar studie in Kopenhagen, maar als ze tijd heeft, helpt ze mee!

Frank Goijarts

maatje voor concept en tekst. Out of the box. Pretletter.
Met Frank gaat het zeker verder dan vorm, over grenzen. Helemaal los en dan weer op de grond. Luisteren, kijken, rafelen, spelen, en dan kleien tot iets nieuws dat blinkt en voelt alsof het altijd al van jou was. De glimlach van serieus zoeken gestold in vorm en tekst. Niet voor iedereen!

Alies de Groot

Illustrator. Vormgever. Creatieve duizendpoot.
Geef Alies een stuk papier en een potlood of pen, en er komt vanzelf iets moois (of geks) op te staan. Volgens mij is er niets wat haar gelukkiger maakt dan een mooie illustratieopdracht. Samenwerken met haar is een feestje. We voelen elkaar bijzonder goed aan, en dat zie je terug in onze co-producties.

Marie-Anne Melis

Joomla- en WordPress-specialist. Maatwerk. Slim.
Sinds 2007 werk ik op het gebied van webdesign samen met Marie-Anne Melis. Ooit stelde ik een technische vraag op een forum. Al snel kwam er een helder antwoord: van Marie-Anne. En dat kenmerkt haar. Ze gaat analytisch en pragmatisch te werk. Een slimme en toffe meid, altijd bereid om mee te denken.

Hubaer Kusters

Productfotograaf. Oog voor iedere pixel.
Het motto van Hubaer (ook wel bekend als De Beste Productfotograaf) is 'Goed in beeld is beter bekeken'. En dat is precies waarin hij uitblinkt: goed in beeld brengen waar de opdrachtgever trots op is. Of het nou een lekkere taart is, een luxe horloge of een dakpan met een mooie glans. Licht uit, spot aan!

Bela & Vito

Vizsla's. Studiobewoners. Overenthousiast!!
Zodra je hier een voet over de drempel zet, word je door Vito begroet als een vriend die op wereldreis is geweest. Op ooghoogte, om precies te zijn. Bela doet het nét iets kalmer. Zodra ze zeker weten dat je nog een poosje blijft, gaan ze weer liggen. Soms zorgen ze voor ronduit spectaculaire geureffecten, sorry.

My goal in life

Is to be as good as a person as my Vizsla's already think I am.

Milano

Mi manchi come l'aria che respiro

“Be strong”

I whisper to my coffee

Books

“Books are a uniquely portable magic.”   ―Stephen King

Creativity

“Creativity is a wild mind and a disciplined eye.”

―Dorothy Parker